VMware-Virtual-Center

Tot ce trebuie să știi despre reînnoirea licenței VMware – află din următorul articol

vmware-HP-1024x464
VMware este cu siguranță compania numărul unu atunci când vine vorba despre procesele de virtualizare server. De-a lungul timpului, VMware a adunat foarte multă experiență și mai ales credibilitate pe piața IT și în rândul utilizatorilor obișnuiți. Nu numai atât, dar compania a reușit să își creeze o bază de date de aproximativ 55 mii de parteneri în întreaga lume.

Toate produsele și serviciile oferite de către VMware au la bază un sistem de tehnologii de ultimă generație, pentru a simplifica întregul proces de funcționare IT precum și complexitatea tuturor operațiilor.

Ce trebuie să știi despre reînnoirea licenței VMware?

Sistemele de virtualizare și echipamentele VMware se impart în două categorii principale de suport și abonare:

  • Suportul tehnic: acesta este asigurat de către VMware Global Support Services (GSS) și se referă la problemele pe care un utilizator le poate întâlni în ceea ce privește instalarea, unele erori sau analiza raporturilor legate de anumite problem tehnice.
  • Abonare: aici intervine procesul de reînnoire al licenței VMware și se referă la suportul oferit pentru toate tipurile de software al clienților, cu documentația aferentă prezentă.

Cum poți beneficia de un proces de reînnoire al licenței VMware fără probleme?

O metodă eficientă se referă la plănuirea reînnoirii licenței VMware chiar cu 90 de zile înainte de data de expirare. Acest lucru te poate scăpa de eventualele taxe suplimentare de reînnoire a serviciilor de care nu mai ai nevoie și la care poți renunța în acest timp. De asemenea, fii sigur că ai suportul necesar pentru toate produsele tale și la nivelul corespunzător.

O altă metodă de a fi sigur că reînnoirea licenței VMware se va desfășura fără probleme se referă la faptul că este mai bine să rezolvi problemele de troubleshoot ale contului de VMware, mai ales dacă ai de a face cu un număr mare de utilizatori, înainte ca licența de VMware să expire.