Pavilion 11 TouchSmart

Notebook HP Pavilion 11 TouchSmart – pentru utilizatorii Windows 8

Pavilion 11 TouchSmartEști în căutarea unui laptop cu un preț accesibil? Dar care să funcționeze perfect cu Windows 8? Sau vrei doar să afli mai multe informații despre notebook-ul HP Pavilion 11 TouchSmart? Dacă răspunsul la cel puțin una din aceste întrebări este da, atunci citește în continuare acest articol.

Caracteristici

În primul rând, denumirea notebook-ului vine, evident, de la faptul că are ecran tactil. HP Pavilion 11 TouchSmart are un ecran de 11.6 inch și face parte din gama laptopurilor cu un preț foarte accesibil. Notebookul dispune de o memorie de 4 GB RAM DDR 3, dar care poate fi extinsă până la 8 GB. De asemenea, are 3 porturi USB 3.0, un port HDMI și un conector VGA. Fiind vorba de un notebook accesibil, ecranul are o rezoluție de 1366×768 pixeli.

Avantaje

Notebook-ul este perfect compatibil cu sistemul de operare Microsoft Windows 8. De fapt, HP Pavilion 11 TouchSmart este creat pentru a satisface cât mai bine nevoile celor care vor să utilizeze Windows 8. Fiind un laptop de dimeniune mică, e foarte ușor de purtat, având în vedere că are o greutate de doar 1.5 kg.

E bine de știut că acest model de notebook are în componență procesorul AMD Temash, ceea ce îl face să fie mult mai rapid. Conform informațiilor furnizate de către companie, procesorul AMD Temash consumă mai puțină energie decât platforma Brazos.

HP oferă clienților săi și o serie de instrumente de suport, pentru a-i ajuta să se obișnuiască mai repede cu sistemul de operare Windows 8, dar și să descopere toate facilitățile pe care acesta le oferă. De exemplu, pe site-ul oficial HP există o pagină de suport, dedicată sistemului de operare, unde utilizatorii pot să își actualizeze ușor sistemul și să găsească rapid răspunsuri la diferite întrebări legate de Windows 8.