HP laptop-uri: accesibile și puternice

HP Laptop-uriIndiferent dacă vrei să îți achiziționezi un laptop și încă nu te-ai hotărât asupra unuia, sau vrei doar să afli mai multe informații despre laptopurile HP, atunci citește în continuare acest articol.

HP oferă o gamă largă de laptopuri, pentru toate buzunarele și pentru toate exigențele, fiind create pentru a satisface cât mai bine diferitele nevoi ale utilizatorilor.

Un model accesibil de laptop HP este HP Stream 13, ideal pentru tineri și pentru cei care caută un sistem ușor portabil. Cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, laptopul are un display de 13 inch și, conform informațiilor furnizate de HP, o autonomie de până la 8 ore.

Acum câțiva ani nici nu ne-am fi imaginat laptopuri care vor funcționa cât e ziua de lungă, fără a fi ținute la încărcat. HP inovează din nou și pune la dispoziție un laptop cu o baterie care funcționează nu mai putin de… 32 de ore. Cum? Vorbim aici de bateria laptopului, combinată cu HP Ultra-Capacity Notebook Battery, de 12 celule. Este vorba despre HP EliteBook 8640p, disponibil atât pe varianta de 14 inch, cât și pe cea de 15.6 inch.

HP pune la dispoziție și o serie de laptopuri convertibile în tablete. De exemplu, HP Pavilion X360 are o balama de 360 de grade pentru a conferi comoditate în utilizarea laptopului ca și tabletă. Având în vedere colaborarea companiei cu producătorul de tehnologie audio Beats Electronics, laptopul beneficiază de tehnologia BeatsAudio, așadar are un sunet foarte bun pentru ambele utilizări: și ca laptop și ca tabletă.

Dacă vorbim de laptopuri ideale pentru filme, jocuri și muzică, un exemplu potrivit este modelul HP Envy 15, cu un sunet impecabil datorită BeatsAudio (are 2 difuzoare și un subwoofer), cu un ecran de 15.6 inch cu rezoluție deFull HD de 1920 x 1080 pixeli. De asemenea, laptopul are tastatura iluminată.